Bemutatkozás

Sziasztok, Takács Gabriellának hívnak. Azzal a céllal hoztam létre ezt a blogot, hogy hétköznapi módon próbáljam meg átadni azt, amiben hiszek. És hogy miben hiszek? Abban, hogy az életmódváltásra nem egy új termék, diéta vagy táplálkozási irányzat a válasz, hanem bizonyos szokások megváltoztatása. Különböző élethelyzetekre más-más megoldás létezik, ezért úgy gondolom, hogy az életmódbeli változtatásokat mindig egyedi módon kell kezelni.

mosolygó én

Tini koromban én is próbálkoztam jó pár diétával, de mind nagyon hamar kudarcba fulladt. 😀 Ekkor kezdett el komolyabban érdekelni a táplálkozás, és az, hogy mi is állhat a táplálkozási szokások hátterében. Olyannyira foglalkoztatott a téma, hogy nem is volt kérdés, hogy az egyetemi tanulmányaimat ilyen irányban szeretném elkezdeni. Először a dietetikus szak iránt érdeklődtem, de végül az élelmiszermérnöki képzés mellett döntöttem. Miután befejeztem az alap képzést, belevetettem magam a nagyipari élelmiszergyártás világába, és közben levelezőn a mesterképzést is elvégeztem. Ez alatt az idő alatt, illetve azóta sok mindent tanultam és tapasztaltam, így ebből szeretnék most nektek hasznos információkat átadni. Remélem, hogy az itt megosztott tanácsaimat a mindennapi életben is hasznosítani tudjátok.

A bejegyzéseimmel kapcsolatos észrevételeiteket, véleményeteket az adott poszt alatt tudjátok megírni. Egyéb kérdéseitekkel kapcsolatban keressetek az elérhetőségeimen, illetve ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok, írjátok meg bátran!